top of page
Coaching selfmanagement | Center for Selfmanagement

Ons verhaal

Wij zijn gedurende jaren opgeleid door Jef Clement, die deze training ontwikkelde op basis van zijn ervaring als adem-begeleider.

 

Deze ervaring dient als basis van ons adem-werk en als kader behouden we de ruimere visie die Jef ons meegaf.

 

Het Inspirerend Coachen is voor ons de ingangspoort geweest, maar het thema Selfcoaching vindt dan meer zijn plaats in deze opleiding.

Martine Saey

Martine is trainer en coach. In haar zoektocht naar zingeving kwam ze terecht bij diverse stromingen waaronder boeddhisme, zijnsoriëntatie en advaita. Meditatie en lichaamswerk zijn de rode draad door haar levensloop.

 

Door het meemaken van diverse gebeurtenissen, onder andere een burn-out, werd ze gebeten door hoe onze geest en lichaam met elkaar in verband staan en wat de mechanismen zijn die hier spelen.

 

Ze draagt deze graag uit in haar werk als coach en als trainer.

linkedin.png

Jos Van Haegenborgh

Jos is al jaren een voltijds trainer. Stresspreventie is een van zijn stokpaardjes. Vanuit een ontspannen kijk brengt hij connectie in een groep, en met lichtheid in zijn verhalen begeleidt hij de oefeningen.


Hij is ook hartcoherentie-coach en brengt deze ervaring mee in de opleiding. Omgaan met stress is een item dat ook in zijn coaching een belangrijke plaats inneemt.

ZIjn lijfspreuk is Mens Sana in Corpore Sano en hij past deze ook dagelijks toe. Daarbij durft hij zijn grenzen verkennen en daagt hij ook anderen daarin uit.

linkedin.png
bottom of page